FOLLOWERS

KLIK DISINI

Tuesday, October 6, 2015

Chilli's Grill & Bar Restaurant, KLCC (part 1)

nk kata first time pg.. dh pegi 2 kali pun....
sebelum ni g dkt one utama...
cuma tak tau nk order menu apa yg best.... hahha..
serius beb....!
almaklum la kan.. awak ni budak kampung jer kan......
yg ni second time g..
mmg request dengan member berdua ni..
kdy & haiza.. my old school member... SMV SRT setapak 1999-2000
so.. derang jer rajin layan kehendak mama double Q ni (Qaisara & Qisya)
so kali ni request ke sini..
nk tau apa yg special pada menu. rasa.
muahaha..
jalan2 cari makan...
nk merasai menu2 yg baru....
walau g KL pun..
muahaha..
last week.. turun k.l mmg plan nk jalan2 g k.l..
anak2 nk pegi..
nk g area KLCC..
takmo kt luar.. nk masuk dlam...
Qisya punyer permintaan huhuhu
cuma satu jer lagi.. nk naik train belum lepas lagi.. 
kena hold dulu..
mood anak2 tak berapa nk ok..
dengan keadaan jerebu yg sgt2 tak sesuai sebenar nyer bawa anak2...




No comments:

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers