FOLLOWERS

KLIK DISINI

Tuesday, October 6, 2015

Chilli's Gril & Bar Restaurant, KLCC (part 11)

kemain kali ni kami g ke sini...
walau area k.l jer pun..
tp rupe2 nyer byk lagi tempat kami tak g....
so mmg plan lepas ni nk turun k.l...
menikmati keindahan di negara sendiri dulu..
dgn budget yg sgt2 berbaloi..
tak mahal...
hihihi.. atleast leh g holiday...
buat masa ni maybe bole la g holiday dgn members...
next2 trip..... tak tau la kan.. muahahahha

tgk la meja kami........

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



menu selain starters
*big mouth @ bites
*Fajita Trio - yang ni bole refill

menu kids meal dapat free...
*cheese pizza
* hot diggity and fries

macam-macam menu kami order...
yang best sekali...
menu for meal kids adalah FREE..
waaa... sgt teruja la mama double Q ni...

mama & qisya



  menu for starters kami
*Bottomless Tostada Chips
*Tripple dipper

  oma (kdy), Qaisara . mami (haiza)

** time nk makan jugak la qisya buat  hal dengan mama... biasa la keboringan
mengamuk tak leh nk kata apa..
last2 mama g basuh botol susu...
sekali dia nmpk air kt tasik dpn klcc tu.. diam la kejap....


No comments:

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers