FOLLOWERS

KLIK DISINI

Tuesday, November 11, 2014

25 oktober 2014 - hari pernikahan fyna & faisal

hari bersejarah saat adik dinikahkan..
nunu tak g.. 
ganti mak kt umah...
jadiinyer ari niikah sama dgn ari kenduri..
nikah dii masjid...
dgn sekali lafaz sahaja sah menjadi isteri orang...
tema biru + coklat



sangat sempoi orangnya...

pink + kelabu part 11

kejap ada kejap takde..
hihi.. main suka2 jer tepek ..
hahah
blur2 sebenarnyer..
tak tahu nk susun apa...
hihihi..
so cr punyer cr..
ni jer la yg daku nk tepek lagii...

bersama sahabat2 yang hadir ke kenduri kawen adik perempuan saya..
hihihi..
alhamdulillah..
ramai sahabat2 yang hadiir..
memeriahkan pelamin kat rumah..




pink ... pink memasing semua..
hihi..
rindu plak..
lepas ni belah sepupu kat negeri sembilan plak kenduri kawennyer...

Monday, November 10, 2014

First Time Pakai Dress

tak disangka-sangka
nk membelii dress gini..
first time pakai dress..
jadi ler..
Harga RM 40.00
beli di Butik Wanita dengan Harga borong...

sy mmg tak pakai barang mahal2..
cr yg flexiibel membeli..
dengan nilai duiit poket yang ada..
hihih..
mana la tau kan..

biar jimat berbelanja...
baju ni sempena pemakaian ketika 
tema bersama kementerian.
takpe2..

nnti sy tepek erk..
sbb jadual kursus tu dlm 20 november ini..





sehari selepas hari kenduri rumah kami..
ni rumah sidang aisah di sabak bernam...
sidang = ketua kampung
satu-satunya ketua kampung perempuan di sabak bernam...

pic: bersama family dan juga family pengantin anak sidang aisah.

terharu jugak..

td baru terbaca

komen dr seorang blogger dari
hihi..
tq kak sudi lagi membaca blog saya yang tidak seberapa ni..

jawapan dari persoalan akak tu..
byk sebab kenapa saya byk mendiamkan diri dari dunia blog..

alhamdulillah..
sy sudah kembali solo..
diatas sebab2 yang saya sendiri cuba bertahan..
mgkn Allah lebih mengetahui perjalanan hidup saya..
yang mgkn hanya separuh jalan...

anak2 makin membesar.. 
sihat alhamdulillah....
sangat2 aktif..
Qaisara nk masuk 5 tahun
Qisya nk masuk 4 tahun..
alhamdulillah..
tahun depan dua2 akan dihantar ke sekolah

belajar berdikari..
menjadi kekuatan buat mama

alhamdulilah..
dengan kehidupan yang baru ini..
hampir setahun..
kenangan yang lalu cuba dipadamkan..
biar la ianya menjadi kenangan pahit...
yang bukan untuk dikenang..
tapi jadikan ia sebagai pengajaran..
mulakan hidup...
kuatkan hati...

semoga menanti pelangi yang Allah janjikan..
janji allah itu pasti...

#watlekwatpeace

Monday, November 3, 2014

tema pink + kelabu

Tema tuk hari kenduri adalah pink+ kelabu
Pelamin mmg simple...
orgnyer pun sgt2 simple jer,....

yg naik pelamin...
adik kakak pengantin...
kakak pengantinnyer insyaallah...
kalo ada jodoh lg,.,
akan naik pelamin jua....

ni antara sahabat-sahabat yang hadir
Sehari awal sebelum tarikh kenduri...
jd dua hari ler kenduri kawennyer...
ramai yg hadir sehari awal..
masing2 keesokannyer ada hampir 5 buah tmpt kenduri
Kena bagi2  masa tempat kemduri...





Sahabat yang sempat berposing di pelamin pengantin...
Hihihihi...
Sempat tak sempat la...
Rugikan tak amik gambo kt pelamin....

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers