FOLLOWERS

KLIK DISINI

Monday, March 10, 2014

BR1M 3.0 - ada yang dh dapat hari ni? 21 FEB 2014

alhamdulillah...
pada yg dh dapat awal duit BR1M 3.0 Tahun 2014




jangan luper ucap terima kasih bebanyak kepada Kerajaan yang
membuat inisiatif seperti ini..
sabar jugak pada yg belum dapat lagi...
insyaAllah akan masuk..
cuma lambat sahaja...
jgn marah2 ada yg kata belum dapat la..
x adil la pada yg dpt awal..
muahahahah... lawak jugak tgk gelagat..
sabar.. sabar...
kalo duit selalu gini ler...
betul ada yg bebetul nk guna duit... 
maklum saja la kan..
nk tunggu minggu depan punyer gj macam lama jer...


rezeki masing-masing ada yg dpt awal dan lambat...
TERIMA KASIH kepada PERDANA MENTERI MALAYSIA
yang sedikit sebanyak mengurangkan beban rakyat..
walau x byk ...
bersyukur la...
moga tahun depan akan ada lagi....
dan selamanyer...
dan didoakan kemajuan dan keamanan negara....


Friday, March 7, 2014

Malaysia's No. 1 Career Fair is BACK....!!!!


sudah kembali.......



kepada pembaca blog...
yang sedang mencari kerja..
bole la...

TARIKH
7-9 MAC 2014
(Jumaat - Sabtu)

MASA
10.00 pagi - 7.00 malam

TEMPAT
Mid Valley Exhibition Centre,
Kuala Lumpur.

** jom pergi beramai-ramai....... byk syarikat yang turut serta.. lebih dari 150 company...
jangan lepaskan peluang yang ada... kepada pembaca blog yang sedang mencari pekerjaa ini lah peluang anda......

Saturday, March 1, 2014

'Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah'

dah lama x memfollow blog orang tuk tambah kenalan....

so blogwalking sana sini..
ada terjumpa blog dari http://lorong-cinta.blogspot.com/
join la...
x ssh pun.. sambil2 nk menambah kenalan dlm blog kan...
jom.. jom..
siapa2 yang nk menambahkan follower klik jer kt url blog tersebut.....




Syarat-syarat :


1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 28 Februari 2014(Diteruskan)


Wednesday, February 26, 2014

Sunday, February 23, 2014

ikan bilis berlada

sangat sempoi kalo makan dinner malam2 dengan nasi panas + kicap..
perghhh!!!!
bole menambahkan berat...
muahahahhaha...
masak simple la yg makan bertambah2 dua kali...




IKAN BILIS BERLADA

RESEPI:

sedikit minyak masak
ikan bilis segenggam
cili api / cili burung dihiris segenggam
(sape yg suka pedas leh la buh byk2)
2 bawang besar dihiris sederhana (bg manis ikit)

Cara-cara.

1. panaskan minyak dalam kuali
(x perlu byk sgt minyak nyer sekadar ngam2 ikut ikan bilis tu.. sbb minyak nye nk terus guna sekali dlm menu ni)
2. ikan bilis dh garing terus masukkan bawang besar dan cili api.. goreng sampai layu.
(dah siap, x perlu bubuh garam sbb ikan bilis dh masin)

*** selamat menghidangkan dengan nasi putih panas2 bersama kicap... x toleh kiri kanan hokey...!
selamat mencuba resepi yang sangat simple...


BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers