FOLLOWERS

KLIK DISINI

Wednesday, April 20, 2011

nasib baik ler.....

pg td buat cek-up lam kul 9.00 lebih..
gara2 terlupa..
ari ni terlewat sikit dtg pi klinik...
huhuhu....

sbb smlm arwah atuk hubby meninggal..
jdinyer nunu ni kepenatan..
sbb mlm td ada kenduri tahlil kt umah arwah...
n melayan kerenah anak yg baru pandai nk berkawan + main..

plak2 pagi td perut meragam..
aduhai!!!
kena lagi cerry berry...
sudah nyer...
HB nunu rendah 10.3 sajork.....
ni dh masuk 7 bulan..
jadinyer misi pun pesan kalo leh mkn yg berkhasiat bagai..
bile kt buku tu dh ada tanda merah.....
ikut kan dia...
dh suh pi sepital...
aduhai....

gara2 HB rendah n nunu kena cerry berry..
takut apa2 hal...
sbb nunu ada kes bersalin sblm ni..
sebelum apa2 dia nk anto..
tp dia tanya la..
leh bertahan lagi x ni..
nunu kata...
masih leh bertahan lagi....
(padahal ...... dlm hati.. x mo ler pi sepital dulu..... MALAS)

nasib baik ler misi ni hokay...
dia kata kalo x leh thn nnti akak terus pi hospital k....

huhuhu...
nasib baik laaa...
kalo x.....

1 comment:

Yati@PetiteShoppe™ said...

Salam Nunu,

Just nak share info pasal low HB. Nunu boleh ambil makanan yang ada unsur iron untuk membantu tingkatkan HB Nunu..maklumlah ibu2 mengandung ni tak berapa elok kalo HB rendah kan?

Selain daripada tu Nunu boleh juga ambil vitamin tambahan yang mengandungi sumber iron...seperti Shaklee Vita-Lea yang memang mengandungi iron.

Nunu boleh baca testimoni kawan saya yang pernah mengalami masalah HB rendah semasa mengandung juga...alhamdulillah lepas dia amibil vitamin Shaklee ni, masalah HB dah takde...

http://www.shaklee4petite.com/2011/04/shaklee-vitamin-sumber-tenaga-di-3rd.html

Dalam produk Shaklee, selain utk ibu hamil, ada vitamin utk ibu berpantang, ibu menyusu...
Kalau Nunu free, singgah la ke blog saya utk lebih info yer...mudah2an dapat membantu masalah Nunu..

Semoga selamat melahirkan nanti..Amin!

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers