FOLLOWERS

KLIK DISINI

Sunday, September 19, 2010

berjalan2 ke PULAU PINANG

masa ni maybe kitaorg dh on the way ke PULAU PINANG bersama dgn makcik hubby + anak2 + mama + qaisara...

perjalanan dari FELDA GEDANGSA menuju ke POLITEKNIK Seberang Perai, Pulau Pinang..
x tau apa yg best kt sana... tapi sekurang2 nyer dpt gak berjalan2 time raya ni...
lepas ni maybe x g mana2 kot..
bz n koje lak...
time2 mcm ni arr nk g jenjalan...
kurang2 hubby leh tolong anta kan...

mcm plan nk g JAYA JUSCO (JJ) kot..
bwk sepupu2 yg kecik2 ni g jenjalan..
sejak arwah ayah derang dh xde..
makcik hubby leh bawak keta hanya lik kg kt sabak jer la..
selain tu...
dia mmg x berani...

jd nyer..
masa g beraya kt umah nenek hubby..
anak dia mintak tolong suh tolong anta kan lik penang..
o.k la kan...
tu takat kami mampu bantu....

mmg kami pun nk g jenjalan..
tp tu la..
kalo kami pergi bertiga mcm x syiok arr..
harap2 perjalanan kami ni selamat pergi dan balik..
mudah2an...

1 comment:

NURUL said...

bestnyer. kita dah lama tak ke penang tu

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers