FOLLOWERS

KLIK DISINI

Friday, July 6, 2012

tetiba kebizian plak..

poyos jer kan...
tetiba minggu ni jadi bizi..
bile dh dpt surat..
aiyok....!!
surat apakah..??
hihihi..
rezeki ada lagi...
kena prepare apa yg patut yg telah dinyatakan dlm surat..

mcm-mcm la dlm pala otak ni pikir..
smpi rasa x terurus...
lagi pun dh lama x buat out station..
gile lama..
so, ada dlm seminggu lebey jer lagi..
jd byk gak la perkara yg perlu disettlekan cpt..
bkn setakat yg dlm surat tu kena settlekan..
tp keta pun nk g service jugok..
stress jugak la..
time-time mcm ni la plak...
keta aircond rosak la..
apa la..
hurmm..
nk buat lagu mana kan..
semua tu nk kena uruskan..
dr hal kerja..
bt appoinment dulu dgn pihak hospital...
nk buat medical check-up jer..
nk matikan setem bagai la..
keta lagi..
baju + kasut lagi...
ahhahahahah..
baju + kasut pun sebok gak...??
al-maklum wei.. kena jumpa boss beso..
mana leh pakai cikai2 mcm kt oopis..
huhuhu..

ye la..
semua tu nk kena guna duit..
adoi hai......

anak lagi  nk kena tinggal..
cr pam susu lagik..
hahahha..
byk gak kerja..
sib baik pam susu jumpa..
huhuhu..
ye la kan nk kena plan..
pasai dh lama x  tinggal anak..
lg2 yg tgh menyusu bdn..
mmg nk kena bebetui...

masa perjalanan lagik....
baper jam nk smpi..
sbb plan blk ari kot...
x da tido mana2..
huhu..
modal lagik....
hahahahah..
stress betui dgn ekonomi sebelum julai..
mmg meleset.....
tp insyaAllah lepas julai ni...
leh tarik nafas lega laa.... tp tu la kena kuat semangat.....

o.k la..
nnti sambung next entry.. 
pala ngah pening..
tgh duk kemas opis...

No comments:

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers