FOLLOWERS

KLIK DISINI

Wednesday, May 23, 2012

PENAWAR RESDUNG

jenuh lak hai...
mencari menatang alah satu ni...
skrang ni mcm terhad gamak nyer produk ni...

DULU......
nunu adalah salah seorang yg menghidap sakit resdung....
sgt-sgt sensitif dgn habuk..
makan-makanan bergatal..
kompom..
satu muka nk bergaru.....
berjerawat + parut jerawat...

alhamdulillah..
skrang ni xde lagi dh gatal-gatal tu semua...
mcmana nunu buat...??????

hanya PENAWAR RESDUNG - Produk ROJAM
yang boleh selesaikan masalah...(insyaAllah)



 gini la nguper nyer...(ada mcm bentuk ikan belacak)
kecik jer pun.. (kalo x silap ubt ni diperbuat dgn beberapa bhn & yg pasti ada cengkih)
rege x mahal pun...
RM 5.00 saja...

mudah nk cr sebenar nyer..
pi try tanya kt kedai2 jamu yg ada bukak booth-booth kt shopping complex..
mcm TESCOker..
GIANT ker..
CARREFOUR ker....
kalo x silap nunu..
insyaAllah ada...
kalo x jumpa gak atau ssh kan..
amik pic diatas print kan..
tunjuk...
sonang koje...
(sbb dulu masa belajar nunu crkn booth2 kecik yg shopping complex yg org juai jamu)

nunu pakai ni hampir 2 tahun lbh sebenar nyer..
masa umur awal 20an..
masa belajar dulu..
habis sebotol beli sebotol..
ubat..?
dh mcm-mcm ubt nunu try telan..
x jadi apa pun..

kadang-kadang rasa merenyam tau bile gatal tu dtg..
dlm teling..
dlm anak tekak..
nk menggaru mcmana kan..?

pakai ubat ni mmg pedih sikit..
nk-nk time dia tgh mendatang gatal nyer..
mmg pergghh!!!
pedih+ merenyam+ meleleh2...
toksah ckp...
itu semua nunu dh alami..
bersin pepagi buta....
gatal anak tekak..
akan berlaku...

tp alhamdulillah..
selama nunu pakai mende ni..
makin lama makin kurang...
dan skrang alhamdulillah..
dgn izin Allah...
sgt-sgt berkurangan...

*** ini nunu bgtau dr segi pengalaman nunu laaaa yg pernah pakai mende alah ni...
sbb nyer entry ni kuarkan..
baru-baru ni ada member nk mintak suggest tuk resdung..
pasal dia dh g kepada pakar..
pakar kata xde apa-apa...
cuma alahan habuk..
tp selesama lambat baik....

xper...
semua ni kite cuba..
walaupun dh mcm-mcm ubt..
mana la tau kan..
serasi ubat ni buat teman-teman diluar sana..
yg sebenar nyer ada resdung..
nunu pernah cuba asap resdung..
tp lagi makin gatal....

last-last tawakal dengan produk ROJAM ni...
(jgn putus asa......)

6 comments:

Anonymous said...

Mmg btol

Anonymous said...

Mmg terbaik la penawar ni..skrg ni ada tp harga dh naik jd rm8.nama plak dh ditukar.tah lupa namanya...thn 2000 sy jual benda alah ni je dlm sebulan 100+ botol...skrg dh x jd dealer lg. Ingt nk jgk jual blik benda alah ni...

Anonymous said...

Assalamualaikum..mana nak crk priduk ni ye? Skrg dah xjumpa. Kakak saya pakai dulu, jerawat mmg dah xnaik

i penawar said...

Assalam semua... produk ni dh tkr nama ke rojam sri wajah. klau brminat nk jd dealer boleh hubungi 04-7326019 (HQ)

Nur Halim said...

Kt kdai jamu, de jual agi xproduk nie? Dlu de pkai, tpi da lme xpkai sbb trputus bekalan.. n bpe harga market skng ek?

Nur Halim said...

Assalamualaikum...nk tanya... kt kdai jamu de agi xjual rojam resdung n jerawat nie? Dlu de pkai, alhmdllh brkesan... tpi skng da putus bekalan dri makcik sy... n bpe harga market sebotol ek skrang?

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers