FOLLOWERS

KLIK DISINI

Tuesday, April 10, 2012

ABPBH 2011

entry lewat...
agaggaga..
patut nye leh buat entry untuk smlm...
tp apakan daya..
mood lum marey untuk Anugerah Berprestij ini..
hhihi
bahan xdo..

x syiok la kan...

o.k...
------------------------------------------------------------------------------
 
jom kite buat ulasan serba sedikit... kot ~ 

sepanjang ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN
yang ke - 25 tahun di Arena of Stars, Genting Highlands
yang telah bertemakan:

" Larger Than Life "

yang beria-ia pun nunu..
hubby x minat sgt..
agagga..
tapi biasa la kan bila ada anak kecik..
kdg-kdg tumpuan terganggu...
tp still leh tgk gak la..

kali ni plak pengacara untuk ABPBH ada 4 orang.....
(zizan, didie alias, raja azura, sharifah shahira)

 pic credit ABPBH

hurmmmm....
pd nunu la kan..
sib baik derang ni mengacarakan majlis ni menjadik jugak la...
seronok gak la derang mengacarakan majlis mlm tu....


ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR

 pic credit ABPBH

yang telah dimenangi oleh AARON AZIZ
(mmg x jangka sgt tau AARON ni leh menang sebenar nyer..... huhuhu... 
tp apakan daya dh rejeki dia mlm tu kan...)

ANUGERAH SERI PERAK

 pic credit ABPBH

yang telah terpilih adalah DATO' SITI NURHALIZA
(mmg x dinafikan pencapaian anugerah yg pernah DATO' SITI menang sepanjang penganugerahan oleh ABPBH ini kan..... kalo terselit DATO' SITI setiap pencalonan... kompom..kompom mesti menangkan....)
 

No comments:

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers