FOLLOWERS

KLIK DISINI

Monday, November 8, 2010

tersentak....


sedih plak rasa hati aku ni..
mana x nyer...
dgn aku rasa gumbira
diri disahkan hamil...
ada yg x puas hati tanya soalan bertubi2..

kenapa pregnant awal...
dh tau diri tu bersalin operation..
x jaga ker?
ni kan dh menyusahkan diri....

naper x pergi jumpa n doc pakar..
nnti lagi teruk sakit operation dr skrang...
bole ker pregnant lagi tgh mcm ni...
mana bole...?
kan doc dh pesan suh 3 thn prepare..
kenapa x amik injection atau pil.....


** tiba2 mood aku hilang pagi ni.....

6 comments:

I want to lose weight said...

Ko tak yah laa pedulikan cakap2 orang..
Aku ni.. depan2 muka aku doktor cakap aku ni kalau mengandung pun, menyusahkan diri sendiri dan menyusahkan baby dalam perut..

Dah rezeki tuhan nak bagi..
Kalau tak bagi kita gak yang melalak melolong nak baby lagi..

Adik aku tu.. baru 4 bulan lebih operate fibroid.. dah mengandung pulak..
G jumpa pakar.. Doktor tu just kata dia akan operate balik nnt kat tempat yang sama..
Takde pun doktor tu meroyan hape ke marah kat dia..

Pn Mama Atie said...

nunu, ko xpyah kisah pasal hal itu... buat bodo je... aku pun kes macam ko gak... mil aku sampai geleng pala tengok aku prgent balik..aku x kisah pun..walaupun aku pun terkejut nak dapat anak lagi.. la nie aku happy je.. he..he... buat bodo je.. aku beranak normal je yg no 2. bukan depa nak beranak ..ko yang nk beranak..

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

nunu

fikir +tive
jangan kisah org nk ckp apa
yg penting jaga diri, itu rezki dari allah

ada hikmahnya & rezkinya:)
Tahniah dari kmieja yer.

take care, jgn sedih2:)

MaMa QaiSaRa a.k.a nUnU said...

tq my friend..

terubat gak hati nunu ni..
bukan per...
kite bukan nk tolak rezeki yg dibagi....
tp jgn la ckp mcm2 kan....
kecewa jer.. huhuh...

Mama Sara said...

nak komen gak heheh
betul nu biarlah...dah rezeki..org lain dok meroyan2 nak anak cam aku ni hehe..kira bertuah ko dah dapat..
sepatutnya dorang2 tu jgn marah ko ..kena suppot ko ..kena jg ko sbb 1st delivery dulu ko operate so yang 2nd ni dorang kena support lah ko tlg apa yang patut bkn nyer marah xtentu pasal.
apa2 pun take care

adik an-nisa qaisara? tunggu dulu bagi mama buat xray hehehhehe. ngah bizi ni

MaMa QaiSaRa a.k.a nUnU said...

mama sara:

hurm.. tu la...
bukan per... dh rezeki nk dpt cepat..
nk kata terbabas xde pun...
tp mmg dh bersedia kalo ada lagi...

semua kuasa di tgn tuhan...
kalo aku nk gugur kan pun.. aku gak yg berdosa..
aku terima dgn ketentuan nyer...

hehehe.... kot2 thn dpn menyusul gak ker..
kuikuikui...
xper...
rezeki yg diberi terima....

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers