KLIK DISINI

Monday, March 1, 2010

Biler Mau Cuti nie.......?

hahahha... jahat tul.. bkn cuti2 malaysia... tapi cuti nk berpantang... ho ho ho.. patut nyer berdebar2 ni leh plak suka2 hati aku jer... hurmm.. bkn per.. dlm masa yg sama keadaan nunu ni dh ikut kan sarat dh pun.. nk cuti tahunan sayang lak... selagi larat nk g keje .. pg la... minggu ni dh masuk 39 minggu... last 40 minggu.. minggu dpn.. so nnti tgk respond doc plak camno, nk kena antar g sepital ker apa ker.. ptg nnti baru tau jawapan nyer... al-maklum la kan.. lum ado tanda2 nk bersalin..

ikutkan mmg nk bercuti awal... n buhsan keje sorang2 n keadaan yang x berapa o.k nie... mcm2 nk fikir... persiapan semua dh get ready, cuma tanda2 bersalin jer belum ado.. tp misi bgtau tgk la sampai 7 MAC 2010 ni camner.. kalo x bersalin jugak... harap2 baby o.k kt dlm perut mama dia nie... ramai dh tanya.. bile nk bersalin.. bile nk bersalin.. x bersalin lagi ker....

ada tue pulak.. kan dh nk dekat cuti sekolah.. ada yg kata nnti dulu la bersalin.. tunggu anak makcik nk kenduri la..[yang ni kire dia baik2 gak n aku... tp baik2 x fikir keadaan aku... huhuh] yg belah hubby lagi best MIL siap ckp tunggu la embah nk buat kenduri arwah time nk abis cuti sekolah.. giler ker apa...? [due aku 7 MAc, kenduri arwah 20 MAC......] ada akal ka... suh aku menunggu baper ari lagi....? jgn masing2 nk selfish la... nk fikir lepas sesak masing2.. huh... kalo aku dh x dpt attend kenduri nk buat camner..? org lain tentu faham dgn situasi yg berlaku.. x'n la dlm pantang pun aku nk g kenduri gak.. masalah la derang ni......

aku x heran dh kalo org nk kenduri ker.. apa ker.. janji aku n anak aku selamat sudah.. bkn org nk amik kisah kalo diri sendiri x jaga.. huh'.... last pun tinggal minggu dpn jer lagi.. heheheh

2 comments:

Anonymous said...

Nanti masa pantang mesti ko wat entry

BILA LAAA NAK ABIH PANTANG NI !!

paling tension time pantang ler..
lagi menyeksakan dari time beranak..
beranak kejap je dah kuar..
ni nak tunggu abih 44 hari..

Huwaaa !!!!

CiK NuNu said...

hahhahaha.. adohai.....

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers