FOLLOWERS

KLIK DISINI

Tuesday, February 14, 2012

Felda Lepar Hilir 2 - persiapan ke Gambang

Hari: Sabtu
Tarikh: 4 Februari 2012
Masa: 10.30 pagi
Tempat: menunggu depan rumah bakal pengantin


______________________________________________________

ni la sebahagian yang nk pergi menghantar bakal pengantin...
ramai gak la adik-beradik + anak buah yg memfollow..
al-maklum la kan..
nak naik bas..
perjalanan yg jauh..
bile g ramai-ramai..
seronok laa..
ada yg dh bersiap gosok baju..
ada yg bwk bantal busuk..

kami pun bwk jugak..
sbb kami duduk kt rumah yg disewakan..
bkn homestay atau hotel..
pandai-pandai la korang nk bwk bekalan tido apa..
hihihi...
dh pergi nyer ramai..
kompom-kompom la kan x cukup tilam + bantal..














kami follow bas kt depan tu.. derang semua naik bas... kecuali kami.
laju kemain nk mengejar bas tu.......


kad tol: LebuhRaya Pantai Timur, masa ni dh masuk la area menghala ke kuantan...




hubby yg drive sepanjang perjalanan dari Sabak Bernam - Gambang
second driver - jaga anak-anak kt belakang......


hubby dh kepenatan sgt..
jom minum POWER ROOT...!!!!!!!!



cerita belum habis lagi ..
nnti kiter sambung yang rumah sewa plak..
ada gambar nyer..
kite citer perjalanan nk ke sana dulu k..

~  minggu ni kami start membizi body kan diri la kt dpn umah pengantin... al-maklum saja...
sebelah rumah mertua... jd nyer x bole nk elak la... nk kena tolong apa yg patut... masa kami kawen dulu pun derang berhempas pulas...... apa lagi... hihhi ~

2 comments:

nanonano said...

owhh dtg kuantan xroger eh, hehe

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

bkn x mo roger......
follow org...
payah sikit..
kalo travel sendirik o.k ja..
hihi..
next time k... hihi

BIRTHDAY IRDINA QAISARA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BIRTHDAY IRSALINA QISYA

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers